![]() |
![]() |
![]() |
|||||
Ana Sayfa |
Adsl Başvuru |
Forum |
Kampanyalar |
Hakkımızda |
İletişim |
Adsl Yardım |
adsl baglantı kopuklugu(genel problem) |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
urien01
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 06-Şubat-10 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: adsl baglantı kopuklugu(genel problem)Gönderim Zamanı: 06-Şubat-10 Saat 14:05 |
|
Sponsorlu bağlantılar: sürekli baglantı gidip geliyo ve modem ışıkları sönmüyo bilgisayarda netten düşmemiş görünüyorum. ama bi dosya indirirken %95lerde %50lerde kopuyo baglantı. bastan indirmek zorunda kalıyorum . çıldırmak üzereyim. neti baglattım baglatalı var bu sorun ve her seferinde sorunun bende oldugunu söylüyo aradıgımda ordaki yardımcı olması beklenen şahıslar. kablolar saglam, splitter saglam, modem saglam, kaç kere format attım virüs falan da yok, teknik servisten gelip kabloları yenilediler, ama gel gör ki sorun ortadan kalkmadı. yapacak tek bişey kaldı o da kablonet e geçmek. az kaldı üyelik sözleşmem bitsin direk geçecem ve de ev telini de iptal ettirecem. uçan internet süper internet hızlı internet mega internet.... bunları istemiyoruz KESİNTİSİZ internet istiyoruz. 10dakkada bir msnden düşüyorum burda. |
|
![]() |
|
merol
Admin
Kayıt Tarihi: 27-Kasım-05 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 919 |
Alıntı Cevapla
Konu: adsl baglantı kopuklugu(genel problem)Gönderim Zamanı: 07-Şubat-10 Saat 16:33 |
|
Sponsorlu bağlantılar: santrale olan mesafen uzak ıse bu tür problemler yaşayabilirsin. İnternet hızın nedir? |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Digiturk | Türk Telekom | Dijiturk | LigTV | Fatura Sorgulama | Adsl Kota | Kota | Sigorta | Kasko | Firmalar | Maliye Borç Sorgulama | TTNET Mobil | Doping Adsl | Turknet